Keresés

Ingyen utazás

LinkajánlásTenerifeTenerifetenerife.lap.hu/9-99hu14569538482004-11-17 00:00:002016-03-02 22:24:08AndrásAndrásCentral Médiacsoport Zrt.centralmediacsoport@centralmediacsoport.hu2004

Meghatározás

A szigeten virágzik az üdülési jogok értékesítése. Személyes tapasztalatom alapján nem érdemes ilyen jogot vásárolni, hasznos befektetésre is alkalmatlan. Ingyenes utazással szűrik ki a potenciális ügyfeleiket. Ha tudnak nemet mondani, úgy ki lehet próbálni. Üdülési jogot sok esetben az emberek sznobizmus, vagy akaratgyengeség miatt vásárolnak, foglalnak le. Azok a cégek melyek ingyenes utazást kínálnak, az üdülőtől kb. 300 euro „fejpénzt” kapnak családonként. Nem szabad hinni azoknak a szervezőknek akik az utast is le akarják venni kb. 150 eurós regisztrációs, adminisztratív vagy valamilyen más díj címén, a hotelekben erről nem tudnak, igazolást számlát erről a célállomás nem állít ki. Ha a hotelt egyenesben megkeresik ezt a díjat ki lehet küszöbölni.

Szponzorált hirdetések

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza:Ingyen utazás
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem Elküldés